В окремих селах Зіньківського району не буде газу

До уваги жителів Зінківського району!
Нет описания фото.
🛠 23 липня з 9.00 до 13.00 проводитимуться роботи по заміні шафового газорегулюючого пункту №74, що в с. Новоселівка Зіньківського району. У зв'язку з цим, 22 липня о 20.00 буде припинено розподіл природного газу споживачам с.Новоселівка та с.Дубянщина.
З метою уникнення аварійних ситуацій споживачам природного газу необхідно перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами.
🔥Відновлення газопостачання буде здійснено за умови присутності споживачів або їхніх представників (повнолітніх членів сім’ї), відсутності порушень правил безпеки систем газопостачання та надання безперешкодного доступу представникам газової компанії до газових приладів і пристроїв. Від забезпечення цих умов залежатиме оперативність пуску газу.
Пуск газу споживачам проводитиметься 23 липня з 14.00.
☝️АТ «Полтавагаз» просить мешканців з розумінням поставитися до ситуації, адже проведення відповідного комплексу технічних заходів необхідне для забезпечення підтримки газопроводів і споруд у належному стані, безаварійної та безперебійної роботи систем газопостачання, а значить безперешкодної й безпечної доставки газу до осель споживачів.

Джерело : АТ "Полтавагаз"

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар