У КРЕМЕНЧУЦІ ВІДКРИЛИ ПЕРШИЙ В УКРАЇНІ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ КОМАНД ЦНАПІВ

Кременчуцький центр надання адміністративних послуг (надалі — ЦНАП) є одним із найкращих в Україні. Досвід його роботи вже не перший рік вважають прикладом для аналогічних структур в інших містах і регіонах. Станом на 1 жовтня 2020 року тут забезпечують надання 372 адміністративних послуг, і на цьому команда установи не зупиняється, адже постійно працює над удосконаленням та розширенням функціоналу. Завдяки цьому за пʼять років діяльності вдалося більш ніж у чотири рази збільшити річну кількість клієнтів. Так, упродовж 2015 року було опрацьовано 76 тисяч звернень громадян, а у 2019-му ця цифра сягнула вже 318 тисяч.

До становлення та зростання ЦНАПу у Кременчуці протягом кількох років долучається проект міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС). До прикладу, у 2018 році в Автозаводському відділі Кременчуцького ЦНАПу було облаштовано додаткове робоче місце для видачі біометричних паспортів для виїзду за кордон. Тоді ж для працівників установи було проведено цикл психологічних тренінгів «Якісний сервіс. Робота з «важким» клієнтом та ефективні комунікації».

У 2020 році ЦНАП Кременчука вийшов на новий виток розвитку: саме тут за підтримки Проекту ПРОМІС створено перший в Україні Центр професійного навчання працівників ЦНАПів. Простір забезпечили обладнанням для комфортного проведення очних і дистанційних навчальних заходів. Експерти Проекту ПРОМІС супроводжували всі етапи втілення ініціативи, що має на меті підвищити рівень надання адміністративних послуг на Полтавщині.

За участі Полтавського ЦППК для підвищення кваліфікації працівників ЦНАПів розроблено спеціальні сертифікатні та короткострокові навчальні програми. У червні успішно відбувся перший цикл онлайн-занять у рамках програми «Державна політика та нормативне регулювання у сфері надання адміністративних послуг», до яких долучилися понад 100 осіб. Також із використанням нового устаткування для працівників Кременчуцького ЦНАПу було проведено серію онлайн-тренінгів на тему «Профілактика емоційного та професійного вигорання».


Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар