НАЧАЛЬНІК ЗІНЬКІВСЬКОГО ВІДДІЛЕННЯ ПОЛІЦІЇ ЗУСТРІВСЯ З ПРЕДСТАВНИКАМИ МІСЦЕВИХ ЗМ

НАЧАЛЬНІК ЗІНЬКІВСЬКОГО ВІДДІЛЕННЯ ПОЛІЦІЇ ЗУСТРІВСЯ З ПРЕДСТАВНИКАМИ МІСЦЕВИХ ЗМІ

В ході зустрічі обговорювалися проблеми співпраці поліції зі ЗМІ, в плані висвітлення подій, інформування населення про стан криміногенної обстановки та роботи відділення поліції.
  — Я готовий до співпраці та до партнерських відносин із засобами масової інформації, — говорить Сергій Васильович.
На запитання, чи плануються кадрові зміни у Зіньківському відділенні поліції Сергій Джулай відповів:
— Кадрові зміни я не планую, буду працювати з колективом у який я прийшов. Але буду вимогливим до колег. Наразі ми плануємо доукомплектувати штат працівників. На даний час є дванадцять вакантних посад офіцерів поліції.
 Начальник Зіньківського ВП наголосив на ролі місцевої та районної влади у сприянні роботі поліції і запевнив, що правоохоронці, у свою чергу, відкриті до співпраці та комунікації з усіма громадами в районі.
Він розповів про наміри впровадити в життя проект «Поліцейський офіцер громади», котрий успішно стартував в інших областях України, задля найкращого забезпечення правопорядку в населених пунктах регіону.
«Поліцейський офіцер громади – це дільничний офіцер поліції, який буде працювати в межах однієї ОТГ, при тому він має проживати на її території, а, отже, досконально знатиме її жителів, більше часу проводитиме на своїй дільниці, більш тісно та прискіпливо опікуватиметься проблемами громади, — зазначає Сергій Джулай. – Поліцейський офіцер громади не є муніципальний поліцейський. Він залишиться у складі органу поліції, який контролює законність прийнятих рішень дільничним з тих чи інших звернень та заяв громадян, і водночас буде підзвітний громаді в питаннях забезпечення її безпеки».

Джерело : Зіньків NEWS

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар