ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ НА СВЯТВЕЧІР ТА РІЗДВО У ПОЛТАВІ

 


Зазвичай 6 та 7 січня у місті проходить безліч розважальних заходів для жителів Полтави та гостей. Проте цьогоріч у зв’язку з карантинними обмеженнями кількість заходів також буде обмежена.

6 січня:

  • 13:00 – кінопоказ фільмів та мультфільмів у Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Олеся Гончара. Вхід вільний;
  • 15:00 – на 1-му поверсі ТРЦ «Київ» відбудеться флешмоб «Полтавщина колядує», організований полтавським театром-студією Like. Вхід вільний, приєднатися можуть всі бажаючі;
  • 15:30 – на Театральній площі відбудеться показ фільму різдвяних колядок «Нова радість стала» та привітань виконавців та колективів Полтавщини.

7 січня з 11:00 до 18:00 працюватиме Будинок Святого Миколая, що знаходиться біля Свято-Успенського собору.

Також 6-7 січня на Театральній площі з 16:00 до 20:00 відбудеться «Різдвяний вечір».

Нагадаємо, що у театрі Гоголя показуватимуть 2 вистави до Різдва. 6 і 7 січня  запланований показ вистави «12 місяців». Ця вистава є мюзиклом для дітей та дорослих. Тривалість вистави 1 година. Вартість квитка становить 70 грн.

Також 7 січня у театрі гратимуть виставу «Ніч перед Різдвом» – феєрична музична комедія на 2 дії. У музичній комедії грають понад 20 акторів. Вартість квитка від 80 грн.

Джерело: https://zmist.pl.ua/

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар