Уряд пропонує розпочати канікули у школах раніше, а виші перевести на дистанційне навчання

Шкарлет ркомендує повернути кошти за проживання студентам, які виїхали з гуртожитків з 15 жовтня до 15 листопада 2020 року.

Міністр освіти разом з Міністром охорони здоров’я Максимом Степановим, будуть подавати таку ж пропозицію від МОН та МОЗ на розгляд комісії з ТЕБ та НС з рекомендацією підготувати відповідне розпорядження й ухвалити його на засіданні Уряду вже 13 жовтня.

Заклади дошкільної освіти працюватимуть у звичайному режимі з урахуванням усіх рекомендацій МОЗ та Головного державного санітарного лікаря.

Інформаційне агентство «Інтерфакс» з посиланням на прессекретаря Президента України, повідомило, що Володимир Зеленський на нараді відомств, відповідальних за охорону здоров'я в країні, підтримав пропозиції посилити нагляд за дотримання карантинних заходів у публічних місцях і закладах, і раніше почати канікули в школах.

Олександр Шамота, секретар Полтавської міської ради в телефонній розмові повідомив, що наразі Полтавська міська рада не отримувала жодних розпоряджень від Кабміну з цього приводу, тому наразі діти в школах навчаються в штатному режимі.

Олег Синєгубов, голова Полтавської ОДА, зауважив, що наразі є лише рекомендації органам місцевого самоврядування зробити канікули з 15 жовтня по 30 жовтня, тому чекають конкретних розпоряджень щодо шкіл.



Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар