На изображении может находиться: небо, дерево, на улице и природа

На изображении может находиться: небо, облако, дерево, мост, на улице и природа

Одна з найбільш проблемних доріг мого виборчого округу, з приводу якої мені адресували безліч запитань місцеві мешканці - це траса Т-17-06 Опішня-Зіньків-Гадяч на ділянці від повороту на село Велика Павлівка до межі з Гадяцьким районом. Тому хочу проінформувати, що якраз сьогодні розпочався цьогорічний ремонт на даному об’єкті.
Нагадаю, що минулого року ремонтники зупинилися за поворотом на Велику Павлівку, тож мета на цей рік – закінчити ремонт всіх найбільш проблемних ділянок до межі з Гадяцьким районом. У рамках цього проекту вже проведено тендер на 70 млн грн. Але обов’язково докладатиму максимальних зусиль для того, аби, окрім цієї суми, залучити на цей та інші об’єкти додаткові кошти щонайменше в такому ж розмірі. Ці додаткові кошти необхідні для завершення ремонту окремих проблемних ділянок траси Т-17-06 між Опішнею і Зіньковом. Так само виділення додаткових коштів потребують і інші дороги, які перебувають у віданні Агентства автомобільних доріг Полтавської області (наприклад, Зіньків-Охтирка, Миргород – Комишня). Уже мав з цього приводу зустрічі на рівні Кабміну, Полтавської ОДА і керівництва Державного агентства автомобільних доріг України.
На ділянці від повороту на Велику Павлівку до межі з Гадяцьким районом буде покладена практично одна суцільна карта протяжністю 6 км. Відповідно до технології, на цій ділянці відбудеться укріплення основи щебенем і покладено два шари асфальту. У той же час, буде проведений ресайклінг старого покриття – воно буде зняте і перероблене як матеріал для повторного використання.
На изображении может находиться: небо и на улице
Ремонт траси Т-17-06 у останні роки відбувався в декілька етапів, адже відразу залучити кошти на цей великий і дуже проблематичний об’єкт було абсолютно нереальним. Але поступово, із року в рік, стан цього об’єкту змінився кардинально – дорога стала практично повністю проїзною на ділянці від Опішні до Зінькова (за винятком окремих проблемних ділянок), і від Зінькова до Великої Павлівки. Минулого року, нагадаю, на ремонт цієї траси також були залучені 70 млн грн. Мало хто в це вірив, але тим не менше, факти говорять самі за себе. Тому я абсолютно впевнений і в тому, що нам вдасться і закінчити цей об’єкт, як і було обіцяно – до межі з Гадяцьким районом, привівши його в нормальний стан, як це і повинно було бути.

На изображении может находиться: небо, дерево и на улице
Інформація з офіційної сторінки Фейсбук - народного депутата, Олега Кулинича

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар